Het Portaal naar de Belgische Ardennen : informatie over de belgische ardennen voor de ardenner of vakantiegangers

Ardennes-Info / Ardennen-Info

Welke sneeuwpistes zijn open?

Ski Info van CATPW
Ardennen Sneeuw
 sneeuw in de ardennen

"Het Waals Weekblad" :

het Waals Weekblad "Het Waals Weekblad" is opgestart voor nederlandstaligen die in Wallonië wonen of verblijven. Zo blijven ze op de hoogte van alles wat hier reilt en zeilt. Het "Waals Weekblad" is de site die Ardennes Info / Ardennen-info perfect aanvult. Echt de moeite waard om eens een kijkje te nemen.
"Het Waals Weekblad"

Laatste Artikels:


Het Waals Dialect : een beknopte voorstelling van verschillende aspecten van het Waals vanuit verschillende invalshoeken: de linguïstiek, de sociolinguïstiek, de dialectologie en de filologie. Lees verder

De Slag om de Ardennen : De Ardennenoffensief rond Bastogne was een van de laatste grote stuiptrekkingen van het Duitse leger in Wereldoorlog II... Lees meer en bekijk de oorlogsdocumentaire 

Indien jezelf topics hebt waar je een  artikel wil overschrijven stuur het ons gerust op en wij zullen het met plezier publiceren op onze website.

Waarom Ardennen-Info?

Ardennes-info / Ardennen-info Ardennen-Info is een bron voor de Ardennen surfer, hij die van de ardennen houdt of zij die er leven. U vindt hier niet enkel informatie over de regio maar bijvoorbeeld ook lokale evenementen in onze agenda. Zo blijft u op de hoogte van wat er in de Ardennen reilt en zeilt. U kunt uw eigen evenementen uiteraard ook inschrijven in onze agenda of evenementen die u interressant vindt en wil delen met anderen.
Wat Ardennen-info u ook aanbiedt is zijn Ardennen-Gids. Hebt u een eigen bedrijvigheid in de ardennen en u wilt die bekend maken aan de buitenwereld, dan is deze site wat u zoekt. U hebt u eigen toegang, dus u kunt ten alle tijden uw info updaten of aanpassen.

Indien u zelf geen website hebt of u bent niet tevreden over het resultaat dan zijn wij steeds bereidt u daarin te helpen :  www.kabloonak.com. Zoekertjes: Alle ingeschreven bezoekers mogen een advertentie plaatsen als ze iets te verkopen hebben of willen kopen.

Schrijf u nu in: het is gratis!

Enkel commerciële activiteiten betalen een jaarlijkse bijdrage van 50 €, te betalen vanaf de eerste maand dat ze 25 kliks hebben geoogst.

Denk Ardennen Denk Groen

de groene ardennen Hier vindt u websites van de overheid en van mensen uit de EcoIndustrie (ecologische verwarming enz...)
Raadpleeg onze GROENE rubriek:

Groene Ardennen

 

Vakantieplannen?

Zoekt u een vakantiehuis , camping , hotel , attracties, activiteiten en dit alles in de Ardennen
Raadpleeg onze toeristische rubrieken:

vakantiehuisjes, gastenkamers, hotels, restaurants, ardennen campings en vrije tijd onderverdeeld in alle gemeenten.

 

Activeer uw javascript om de e-mail weer te geven

© Kabloonak Communications 1999-2020