2665_75_banner-ardac-01.gif

Houdt u ook zo van de Ardennen?

U bent beslist niet alleen. Ieder jaar trekken vele toeristen naar dat wondermooie stukje België. Vanwege de mooie dorpjes, monumentale kastelen, pittoreske boerderijen en statige abdijen is regio erg in trek bij Belgen en Nederlanders. Toeristen komen er wandelen in de mooie natuur, fietsen in de heuvels, wielertoeristen kunnen testen wat ze waard zijn op lastige klimmetjes, ambitieuze kanoërs kunnen loos gaan bij een afvaart van een rivier- u hebt keuze genoeg. In de winter kan er geskied of gelanglauft worden en kuuroorden als Spa en Chaudfontaine genieten al eeuwenlang de status van topbestemmingen voor een relaxerend verblijf.


Trekking in de Ardennen, van Bastogne over La Roche-en-Ardenne tot Verviers
Trekking in de Ardennen vergt niet veel oefening, daarom is het zo populair. Iedere beginnende trekker kan de meeste soorten parcours aan. Een goede uitrusting is wel essentieel. Zorg voor een gids en kaarten van de regio waar u een trekking plant. Wie het iets moderner wil kan zich een wandel- of fiets GPS aanschaffen. Een degelijke trekking uitrusting is elementair voor wie een dagtocht plant, of het nu te voet of met de fiets is.

Checklist voor een geslaagde tocht in de Ardennen
Schoenen, van die stevige stappers die wat nattigheid kunnen verdragen. Pak een paar outdoor sandalen in, voor lichte wandelingen in mooi weer. Voor een groot assortiment aan schoenen, kijk op de Zalando webpagina. Een jas of softshell is een must, en in de Ardennen is een regenjas geen overbodige luxe. Regenkleding tout court ook niet, zoals een regenjack of regenbroek. Zorg voor een goede fleece, da's lekker warm en vederlicht. Tenslotte een goede rugzak om alles te dragen!

Nog meer inspiratie
U kunt in de Ardennen, naast wandelen, een hoop doen: u zult u geen moment vervelen. Via onze site kunt u inspiratie opdoen is voor een geslaagd verblijf in de Ardennen. Een activiteit met de kinderen plannen of direct via onze site online een vakantie boeken. Recepten uitwisselen met andere Ardennen-fans. Snuffelen door zoekertjes. Artikels lezen over onderwerpen die te maken hebben met deze aantrekkelijke regio. Ardennes-info.be is uw perfecte beginpunt!
URL
http://www.zalando.be/outdoor/
  • Date de création : 08/10/2013 12:44:15
  • Date de dernière modification : 09/10/2013 10:57:00