2665_75_banner-ardac-01.gif

FAQ

 1. Moet ik mij inschrijven?
 2. Waarom moet ik mij inschrijven?
 3. Waarom zou ik mijn activiteit inschrijven op "http://www.ardennes-info.be"?
 4. Waar moet ik me inschrijven?
 5. Hoe kan ik de ardennen-agenda op mijn eigen website integreren?
 6. Wat als ik nog geen site heb?
 1. Moet ik mij inschrijven?

  Om enkel de site te consulteren moet u zich niet inschrijven.
 2. Waarom moet ik mij inschrijven?

  Om de andere modules te gebruiken, zoals de ardennen-gids, zoekertjes, agenda...
  Zo kunt u steeds uw gegevens aanpassen. Deze informatie is strict persoonlijk en wordt niet doorgegeven aan andere personen of bedrijven. (duidelijk vermeldt in de privacy-wet).
 3. Waarom zou ik mijn activiteit inschrijven op "https://www.ardennes-info.be"?

  Omdat het gratis is. Omdat Ardennes-info.be een norm aan het worden is op het internet als portaalsite voor de Ardennen en dat u kan rekenen op een hoog bezoekersaantal en omdat de bezoeker alles in één zoektocht vindt aan informatie.
  Daar Ardennes-info gepromoveerd wordt via allerhande media, zal het aantal bezoekers gestaag maar zeker stijgen.
 4. Waar moet ik me inschrijven?

  1. Op de homepage staat uiterst links van uw beeld "Welkom bezoeker"als je dan klikt krijg je een formulier om je gegevens in te vullen, uw gebruikersnaam kies je zelf, via e-mail krijg je je paswoord toegestuurd, als je dan de beiden hebt, kun je inloggen.
  2. Eenmaal je ingelogd bent, zal je zien bv. als uw gebruikersnaam "Jan" is, "Jan u bent ingelogd" U kiest vervolgens uit het menu een categorie : Ardennen-Gids, Zoekertjes, Agenda of Gastenboek, Toevoegen, Weergeven, Schrap of Teken.
  3. Op de pagina die dan volgt, vult u het volledige invulformulier in met uw gegevens en klik vervolgens op verzend.
 5. Hoe kan ik de ardennen-agenda op mijn eigen website integreren?

  U kan de agenda gebruiken in uw eigen website met het voordeel dat u nooit hoeft up to daten, dit gebeurt door iedere bezoeker van "Ardennes-info". Daarom stellen wij deze oplossing voor.
  Kies de categorie "agenda" op deze webpage. Onderaan deze pagina ziet u een kader gereserveerd voor alle "webmasters".
  U klikt dan op de link "gepersonaliseerde agenda" en u komt automatisch op de juiste pagina om uw persoonlijke agenda samen te stellen, u kopieert de HTML en implementeert deze in uw website.
 6. Wat als ik nog geen site heb?

  Dit is geen probleem, er bestaan verschillende formules die we u kunnen aanbieden. Er is de technische fiche in drie talen die de essentie van uw activiteit weergeven. http://www.ardennes-info.be/FT/
  Daarnaast staat een iets grotere site in drie talen bestaande uit drie pagina's, homepage, een produkten pagina (die door u zelf kan aangepast wanneer u dat wenst en zonder tussenkomst van ons bedrijf
  De laatste formule is natuurlijk dat we een site maken op maat. U komt met uw ideeën naar ons en wij vertalen die dan in een website.
  meer inlichtingen twijfel niet: info@ardennes-info.be.